Team

Prima ballerina

Het powerkoppel.

Een package deal. Zie je Ann, dan zie je Jurgen en omgekeerd. Dit ijzersterke koppel zorgt voor de meest swingende koppeldansen. Ze zetten zowel man als vrouw, dansers als niet-dansers in beweging en zorgen daarbij voor een harmonieuze samenwerking tussen de danspartners. 

 

Prima ballerina

De sportfanaat.

Een dag zonder sport, is een dag niet geleefd. Deze pittige jonge dame sport 7 op 7 en is ontzettend gedreven. Ze laat de spieren graag branden, maar op een heel leuke manier en met een top resultaat nadien!

 

Prima ballerina

De prima ballerina.

Als 4-jarige werd Charlotte onmiddellijk verliefd op dansen tijdens haar eerste balletles. Bijna 20 jaar later, na het volgen van diverse ballet-, jazz- en moderne danslessen geeft ze haar kennis en techniek graag door.

Goedlachs

De goedlachse.

Altijd, altijd met een glimlach en met een zeer mooie rugzak aan ervaring slaagt ze er in om alle dansers te laten genieten in de les en te laten stralen op een podium. In de les showjazz deelt ze deze jarenlange ervaring met volwassen dames die dezelfde hobby hebben.

Goedlachs

De perfectionist.

Deze mooie danseres zet altijd haar beste beentje voor. Na een carrière als twirling gymnaste focuste ze zich enkele jaren geleden op dans. Met ongeëvenaarde toewijding en talent ontpopte ze zich tot een ware danseres. Maar haar passie gaat verder dan dans - ze heeft een groot hart voor kinderen. Met veel enthousiasme neemt ze hen mee op sleeptouw.

Gepassioneerd

De gepassioneerde.

Begrijp ons niet verkeerd, alle docenten zijn zéér gepassioneerd, maar Ellen staat op en gaat slapen al dansend. Naast het volgen van vele danslessen, -workshops en -kampen, geeft Ellen met veel liefde haar passie door.

Bezige bij

De bezige bij.

Evelien heeft geen zittend gat. Overdag draagt ze zorg voor kleine kindjes, 's avonds daagt ze de volwassen BBB en Body Sculpt-sporters uit om hen de workout van hun leven te geven. Alles doet ze steeds vol overgave en enthousiasme.

Liefdevol

De liefdevolle.

Josephine is een krak in het motiveren en blij maken van kindjes. Haar liefde voor kinderen en dans zie je terug in haar danslessen. Op een leuke manier leert ze de dansertjes graag de basistechnieken en laat ze hen losgaan op de tofste muziek.

Showsteler

De showsteler.

Juliette volgde jarenlang les in veel verschillende stijlen: jazz, ballet, hiphop… ze is van alle markten thuis. Doorheen de jaren ontwikkelde ze haar eigen stijl. Het is een plezier om haar choreos en bewegingen te leren.

Spring-int-veld

De spring-int-veld.

Nooit zag je iemand 60 minuten lang zó blij. Kijandra en haar enthousiasme fleuren de zaal in een mum van tijd op. Met een constant energiepeil van 100% geeft ze een super plezante dansles!

Gemotiveerd

De gemotiveerde.

Kseniya is uiterst gedreven en zeer betrouwbaar. Ze staat op maandag paraat om sportieve dames en heren een pittige, leuke sportsessie te bezorgen. 

Gemotiveerd

De enthousiaste.

Linda in the house, iedereen heeft het geweten, maar op een positieve manier. Met tonnen vol enthousiasme staat ze paraat om die spieren te laten werken, en alles steeds met een glimlach!

De pittige tante.

Enthousiasme en plezier verzekerd met deze pittige lady. Ze weet hoe van het leven te genieten en combineert een stevige workout met veel amusement tijdens de les fitdance. Veel zweten, maar ook heel veel plezier!

Ballerina

De ballerina in hart en nieren.

Als kind volgde Luna les in verschillende dansstijlen, maar ze verloor haar hart aan ballet. Enkele jaren terug startte ze dan ook als balletjuf, met als doel haar liefde voor deze dansstijl door te geven aan de balletdansers.

Innemende

De innemende.

Van zodra deze jonge dame kon wandelen, begon ze te dansen. Ze houdt er van om zichzelf helemaal te geven tijdens het dansen. Wanneer zij een ruimte betreedt, zijn alle ogen op haar gericht. Tijdens haar lessen modern en commercial zal ze zich samen met de dansers vol overgave in de choreografie gooien.

Cool

De coole.

Als je Raya ziet dansen, begrijp je onmiddellijk wat we bedoelen. Met haar coole moves neemt ze je mee in haar verhaal. Op haar jonge leeftijd heeft ze al veel dansbagage om door te geven aan de kids!

Geduldig

De geduldige.

Met veel passie en geduld legt Sidney elke pas stap voor stap uit en creëert ze zo met de dansers een mooi resultaat. Ze hecht veel belang aan techniek, maar plezier is even belangrijk. 

Energiek

De energieke.

Danseres of docent zijn, ze doet het allebei even graag. Met haar dansgroepen werkt ze aan energieke, synchrone choreografieën waarbij de focus ligt op een sterke uitstraling.

Zumbakoninging

De Zumbakoningin.

Als Wendy lesgeeft, heeft de hele stad het gehoord. Een klok van een stem, maar vooral, ongelooflijk veel energie en enthousiasme om alle zumbaërs te laten zweten en shaken op de leukste muziek.

Powerlady

De powerlady.

Een grote liefde voor dans- en groepslessen zorgde ervoor dat Inneke al op jonge leeftijd les begon te geven. Onmiddellijk waren sporters en dansers verkocht. Na ruim 25 jaar is dat nog steeds zo. Als Inneke lesgeeft, staat de zaal vol. Ze weet iedereen te motiveren met haar overtuigingskracht en geweldige lessen. Dankzij haar innemend karakter en sterke drijfveer groeide de dansschool en het sportcenter uit tot een plaats waar menig mensen wekelijks naar hartelust kunnen komen dansen en sporten. Inneke ondersteunt op heden bij de organisatie van de dansschool en de speciale showeditie ter ere van het 20-jarig bestaan van de dansschool. 

Grote chef

De grote chef.

Op de dansvloer zullen we hem niet snel zien, achter de schermen of de bar is hij echter altijd te vinden. Als iemand een probleem heeft, dan is Tom er om dit op te lossen. Al bijna 20 jaar probeert hij elke klant te helpen waar hij kan. Bovendien zorgt hij al jaar en dag voor de ondersteuning bij alle activiteiten. Hij staat ook steeds dag en nacht voor anderen klaar en schuwt geen mopje. Dankzij zijn behulpzaamheid en impressionante verbouwtalenten kon hij samen met Inneke een mooie zaak uitbouwen waarbij een goede sfeer altijd centraal staat.

Onvermoeibare

De onvermoeibare.

Wat dansen en sporten voor Valentine betekent, is moeilijk onder woorden te brengen. Het is een passie die moeilijk te beschrijven is. Combineer dit met een zaal vol blije dansers of sporters en je hebt het complete plaatje voor Valentine. Met Effort wil zij dit bereiken: mensen gelukkig maken met leuke danslessen, fantastische optredens, intensieve groepslessen, heerlijke drankjes en hapjes, gezellige feestjes… Valentine kan je vinden tijdens de danslessen clipdance, ballet, modern en jazz, en op alle andere momenten achter de bar.