Kinderen en hun hobby's, het is voor vele ouders een heuse uitdaging. Enerzijds om dit praktisch te regelen, anderszins ook om dit allemaal te kunnen financieren. Om hierbij te ondersteunen, en zo alle kinderen de mogelijkheid te bieden hun hobby uit te oefenen, hebben we het 'Danskansfonds 't Extra Efforke' opgericht.

 

Om geld in te zamelen voor het fonds, organiseren we verschillende initiatieven.

De Warmste Week

Met veel dankbaarheid en trots kunnen wij meedelen dat ons fonds geselecteerd werd als een van de projecten die dit jaar gesteund wordt door De Warmste Week, "Opgroeien Zonder Zorgen".
Elk kind moet de mogelijkheid hebben om een hobby uit te oefenen. Wij willen onze deuren open zetten voor iedereen en elk kind de kans geven om zich thuis te voelen in Effort, een warme omgeving met vele vrienden. Lees er meer over op de website van De Warmste Week.

Onze dansschool, vrijwilligers en sympathisanten zetten zich hier dan ook met heel veel enthousiasme voor in.

Kerstmarkt Torhout  - 17 december

Op zondag 17 december kan je ons vinden in de kerk op de kerstmarkt van Torhout. We verkopen er heerlijke snoepzakken en supergezellig kaarsen die ongetwijfeld van pas komen op de kersttafel of in een cadeautje. Beide voor het kleine prijsje van €5. De helft van de winst gaat naar 't Extra Efforke.

Koekjesverkoop

Onze koekjesverkoop was een groot succes! Dank je wel aan iedereen die een bestelling plaatste. Dankzij jullie aankoop kunnen we meerdere kinderen financieel ondersteunen om bij ons te dansen.

Jules Destrooper is onze koekjes aan het bereiden en bakken. In de maand november worden ze bij ons geleverd. We houden jullie zeker op de hoogte!

Tweedekans kledij

We zamelen tweedehands danskledij in, die we dan tegen een lage prijs verkopen.
Win win!
De opbrengst gaat naar het fonds. De koper heeft een nieuwe outfit aan een lage kostprijs.

Heb je zelf ook nog danskledij liggen die in prima staat is maar die je niet meer draagt?
Breng deze bij ons binnen op een van volgende momenten.

Denk aan: effen maillots, t-shirts, truien, leggings of met het logo van Effort, balletkledij, trainingsbroeken...