Dansstijlen

Ballet

Ballet

Klassieke ballettechnieken vormen de basis van vele dansstijlen, maar is ook een fascinerende en intense stijl op zich. We focussen ons op de perfecte uitvoering: sterk, gecontroleerd en gracieus.

 

Kleuterdans

Kleuterdans

Onze allerjongste dansertjes leren hier de knepen van het dansen, op een leuke manier. Verschillende basisoefeningen en dansjes worden aangeleerd. Voor alle wiebelende danskontjes, het is hier te doen! 

Kidsdance

Kidsdance

Met een mix en match van muziek worden oefeningen in rijtjes, technieken en dansjes aangeleerd. Leuke dansles als je graag van alle soorten muziek houdt, is het nu traag of snel. Hier word je zeker een allround danser!

Clipdance

Clipdance

Droom je ervan om ooit naast een grote zanger(es) op het podium te staan of mee te dansen in een videoclip? In deze les stomen we je hiervoor klaar! Gooi de heupen maar los, warm je spieren goed op, want we vliegen er in!

Girly Hiphop

Girly Hiphop

Vrouwelijk bewegen op een stoere manier? Yes, we can! Snel en traag, kort en lang… alles door elkaar. Blaas het publiek omver met je hippe bewegingen en de bijhorende attitude.

Showdance

Showdance

Uitstraling, coole moves, up tempo muziek? Check, check, check! Dansen draait vooral om plezier hebben en dat uitstralen. Elke week tovert deze les gegarandeerd een grote glimlach op je snoet!  

Modern

Modern

Voor de dansers die graag veel gevoel tonen in hun bewegingen, is dit de ideale les. Je leert er technieken en choreos die je als danser een boost geven. Kleine en grote bewegingen, veel oefeningen, rollen, springen en nog zoveel meer worden er aangeleerd.

Jazz

Jazz

Hou jij van klassieke technieken? Wil je deze verwerken in leuke dansstukken? Hou je van zowel up tempo als rustige muziek? Tijdens deze lessen komt alles aan bod!

Showjazz

Showjazz Volwassenen

Volwassen danser met enige ervaring? Dan is deze les showjazz een geknipte les om jou als danser helemaal uit te leven. Haal alvast je showgehalte naar boven! Gecombineerd met ferme danstechnieken en heerlijke danspasjes dans jij iedereen naar huis.

Start to dance

Start to dance Volwassenen

Denk je er al jaren over na om dansles te volgen, maar heb je de stap nooit gezet? Of is het te lang geleden? Wel, dan hebben we de geknipte dansles voor jou! Leuke muziek en basisdanspassen zorgen ervoor dat je na de eerste les nooit meer zal stoppen met dansen!

Techniek en stretching

Techniek en stretching

Techniek is naast passie in vele dansstijlen van groot belang. Tijdens deze les wordt er specifiek gefocust op de danstechniek bij pirouettes, sprongen, en meer. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan spierversterking voor dansers en stretchen van de spieren. Ideaal voor danseres vanaf 12 jaar die hun techniek en flexibiliteit willen verbeteren.

Pointes

Pointes

Na jarenlange balletlessen, kan je na de basisballetles BC aansluitend een halfuurtje pointes volgen. De droom van elke ballerina, maar een heel grote uitdaging.

Compagnie

Compagnie

Dansen is niet voor iedereen zomaar een hobby. Sommigen van ons dromen dag en nacht van een podium. Daarom creëerden we maar liefst 3 compagniegroepen.

Senior - onze seniors hebben al heel wat jaren dans- en podiumervaring op de teller.

Junior - de volgende generatie die in volle opmars is.

Voorbereiding - deze dansers stomen we klaar om binnenkort hun plaatsje in de junior compagnie op te nemen.

Alle dansers in deze groepen worden uitgekozen om op te treden op diverse evenementen: modeshows, showcases...