Dansstijlen

Ballet

Ballet

Klassieke ballettechnieken vormen de basis van vele dansstijlen, maar is ook een fascinerende en intense stijl op zich. We focussen ons op de perfecte uitvoering: sterk, gecontroleerd en gracieus.

 

Kleuterdans

Kleuterdans

Onze allerjongste dansertjes leren hier de knepen van het dansen, op een leuke manier. Verschillende basisoefeningen en dansjes worden aangeleerd. Voor alle wiebelende danskontjes, het is hier te doen! 

Kinderdans

Kinderdans

Met een mix en match van muziek worden oefeningen in rijtjes, technieken en dansjes aangeleerd. Kidsdance is een leuke dansles als je graag van alle soorten muziek houdt, is het nu traag of snel. Hier word je zeker een allround danser!

Clipdance

Clipdance

Droom je ervan om ooit naast een grote zanger(es) op het podium te staan of mee te dansen in een videoclip? In deze les stomen we je hiervoor klaar! Gooi de heupen maar los, warm je spieren goed op, want we vliegen er in!

Girly Hiphop

Girly Hiphop

Vrouwelijk bewegen op een stoere manier? Yes, we can! Snel en traag, kort en lang… alles door elkaar. Blaas het publiek omver met je hippe bewegingen en de bijhorende attitude.

Showdance

Hiphop

Tijdens deze les leer je de coolste moves, en leer je je lichaam gebruiken op de beats van de muziek. Stoer en dynamisch? Popping en locking? Bouncen en isolaties? Kom het proberen!

Modern

Modern

Voor de dansers die graag veel gevoel tonen in hun bewegingen, is dit de ideale les. Je leert er technieken en choreos die je als danser een boost geven. Kleine en grote bewegingen, veel oefeningen, rollen, springen en nog zoveel meer worden er aangeleerd.

Jazz

Jazz

Hou jij van klassieke technieken? Wil je deze verwerken in leuke dansstukken? Hou je van zowel up tempo als rustige muziek? Tijdens deze lessen komt alles aan bod!

Showjazz

Commercial

Tijdens deze les leer je performen voor publiek. Met een uitgebreid aanbod aan dansstijlen, een stevige basis techniek en veel show entertain je iedereen. Een grote portie energie en precisie, afgewerkt met een big smile, dat willen we zien!

Showjazz

Showjazz

Volwassen danser met enige ervaring? Dan is deze les showjazz een ideale les om jou als danser helemaal uit te leven. Haal alvast je showgehalte naar boven! Gecombineerd met ferme danstechnieken en heerlijke danspasjes dans jij iedereen naar huis.

Koppeldans

Koppeldans

Samen met je (dans)partner de kneepjes van het stijldansen leren? Salsa, rumba, jive, wals... je leert vele danspassen en -stijlen kennen zowel binnen ballroom als latin.

Techniek en stretching

Techniek en stretching

Techniek is naast passie in vele dansstijlen van groot belang. Tijdens deze les wordt er specifiek gefocust op de danstechniek bij pirouettes, sprongen, en meer. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan spierversterking voor dansers en stretchen van de spieren. Ideaal voor danseres vanaf 12 jaar die hun techniek en flexibiliteit willen verbeteren.

Pointes

Pointes

Na jarenlange balletlessen, kan je na de basisballetles BC aansluitend een halfuurtje pointes volgen. De droom van elke ballerina, maar een heel grote uitdaging. 

Compagnie

Compagnie

Dansen is niet voor iedereen zomaar een hobby. Sommigen van ons dromen dag en nacht van een podium en de spotlight. 

Senior - onze seniors hebben al heel wat jaren dans- en podiumervaring op de teller.

Junior - de volgende generatie die in volle opmars is.

Met deze groepen gaan we net iets verder dan de wekelijkse lessen en het jaarlijks optreden. We zoeken extra opportuniteiten om hen in de kijker te zetten door op te treden op diverse evenementen: modeshows, showcases, openingen, het maken van videos...