Wie iets wil bereiken, zal een effort moeten doen.

 

Wat je doel ook is: de beste danser worden, een gezond lichaam hebben, vriendschappen onderhouden, of simpelweg gelukkig zijn, je zal altijd een inspanning moeten leveren om dit doel te bereiken. Maar al deze inspanningen gaan samen met een gevoel van ontspanning. Hoewel dansen of sporten in het algemeen voor ons lichaam een inspanning vergt, is het de ideale vorm van ontspanning voor onze geest. Een uur lang kan je je lichaam laten bewegen op allerlei mogelijk manieren. Daarbij komen endorfines vrij, die zorgen voor een gelukzalig gevoel en ontspanning. Daarnaast willen we met onze bar ook een ruimte bieden waar er voor/na/tijdens het sporten extra ontspand kan worden met een lekker drankje en hapje.

 

We zijn bovendien ook een zaak die de deuren opent voor iedereen. Effort in het West-Vlaams, Frans of Engels: het betekent allemaal hetzelfde. Zo begrijpt iedereen waar wij voor staan en wat wij willen bereiken.

 

Ten slotte is er nog een zeer belangrijke reden waarom we voor deze naam kozen. ‘Nen effort doen’ is iets wat ons typeert. Alle dansers doen een effort om het beste van zichzelf te geven en prachtige resultaten neer te zetten. Alle sporters trainen elke les keihard om hun lichaam de broodnodige beweging te geven. Alle ouders, familie en vrienden doen steeds een effort om het mogelijk te maken om hun geliefde te laten dansen of sporten. Elke persoon die Effort binnenkomt, doet een effort om onze zaak te laten bloeien zodat wij onze klanten steeds kunnen geven wat zij verdienen. Onze docenten staan er elke keer weer boordevol enthousiasme om jullie te begeleiden in het bereiken van jullie doelen. Onze medewerkers en vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om onze zaak te laten draaien. En ook wij, oprichters van de vzw, doen elk moment van de dag een effort om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Alles wat we doen, doen we in teken van jullie. We doen er alles aan om elke persoon die bij ons langskomt te geven waar hij of zij recht op heeft: een portie geluk. We doen dit in de vorm van dansen, sportlessen, drankjes, hapjes, evenementen, feestjes, kledij en accessoires…

 

Geen effort is ons te veel om jullie blij te maken!